Werkgebied

Welkom in het Westland

Ons Westland heeft verrassend veel te bieden. Ontdek acht kilometer ongerept en ruim familiestrand, wandel- en fietsroutes en negentig kilometer recreatief vaargebied.
Zo ontdekt u de geweldig rijke historie en cultuur van het Westland!

Het Westland is ooit bekend geworden om zijn glazen kassen. Ooit begonnen met het telen van tafeldruiven en asperges, inmiddels hebben ook veel telers zich verdiept in bloemen, fruit, groente en sierplanten. Zeer veel innovatieve ideeën komen ook vaak uit de koker van deze telers. U vindt in heel veel dorpen nog stalletjes langs de weg met streekproducten, waar met veel passie, vakkennis en liefde de producten worden verkocht. Uiteraard hebben de verschillende dorpen ieder hun eigen sfeer en kenmerken. De Westlanders voelen zich vaak sterk verbonden met hun eigen kern.

Heeft u plannen om uw woning te verkopen in omgeving Westland? Of heeft u een huis op het oog in deze regio? Malkenhorst Makelaars helpt u graag verder. Wij kennen dit gebied op ons duimpje, beschikken over grondige kennis en hebben een groot netwerk van potentiële kopers opgebouwd.

Maak een afspraak

Welkom in het Westland