Woning aankopen

Uw NVM aankoopmakelaar in het Westland

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning: van de zoektocht en de bezichtiging tot aan het onderhandelen en de overdracht. Voor velen van ons is een huis kopen de grootste financiële investering in het leven. Het brengt dus vragen en (soms) spanning met zich mee. Aangezien u niet dagelijks een woning koopt, helpen en adviseren de NVM aankoopmakelaars van Malkenhorst Makelaars u graag bij de aankoop van uw droomwoning in regio Westland.

Wij behartigen uw belangen!

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden en kopen van een woning. Met de juiste begeleiding is het ook voor u mogelijk om de beste beslissingen te nemen, te achterhalen wat het huis waard is, een doordachte onderhandelingsstrategie te kiezen en precies te weten wat de kleine lettertjes betekenen in het koopcontract. Wij behartigen graag uw belangen!

Neem contact met ons opAankoop
SOCIALS

Wat kunnen onze aankoopmakelaars voor u betekenen?

Onze aankoopmakelaars helpen u bij het vinden en kopen van een (t)huis. Onze aankoopmakelaars zijn goed op de hoogte van de lokale woningmarkt, weten wat er momenteel te koop staat en welke woningen binnenkort in de verkoop komen. Wij kunnen u van het begin tot het einde helpen met de koop van een huis, vanaf de zoekopdracht tot aan de sleuteloverdracht.

1. Het begin van de zoektocht
Allereerst is het belangrijk dat u via ons zoeksysteem op de website vermeldt aan welke wensen uw droomhuis moet voldoen. Hierdoor krijgt u regelmatig e-mail met nieuw aanbod huizen, van ons kantoor, maar ook van collega makelaars in de omgeving.

2. (T)huis gevonden?
Wanneer u een woning op het oog hebt, nemen wij tijdens een persoonlijk gesprek alle ins en outs met u door. Wij kijken kritisch met u mee en adviseren u waar nodig.

3. Bezichtiging
Onze aankoopmakelaar gaat met u mee naar een (tweede) bezichtiging van de woning. Wij controleren alle stukken om vervolgens een juiste waarde te bepalen.

4. Onderhandeling
Als u besluit om een bod uit te brengen, dan zal onze aankoopmakelaar namens u de onderhandeling uitvoeren. Aangezien de makelaar een onafhankelijke partij is, kan hij/zij rationeler onderhandelen.

5. Koopakte
Wij controleren zorgvuldig de koopakte en notarisstukken en zullen deze persoonlijk met u doornemen en bespreken. Het tekenen van de koopakte wordt eveneens door ons begeleid.

6. Notaris en afhandeling
De aankoop makelaar gaat met u mee naar de eindinspectie van de door uw gekochte woning. Ook bij de overdracht van de woning zal de aankoopmakelaar erbij zijn. Hierna is de woning officieel van u!

Op zoek naar een NVM-aankoopmakelaar in het Westland?
Vraag dan nu een vrijblijvend aankoopgesprek aan via het contactformulier.

Meer informatie?