Header 9

Medewerkers

Evert

Evert van Malkenhorst

NVM Register Makelaar Taxateur E: evert@malkenhorstmakelaars.nl T: 06-51195995

Evert heeft dit bedrijf in 2009 opgericht. Hij is actief als zowel woning- als bedrijfsmakelaar en taxateur. Als oprichter zorgt Evert voor een energieke werksfeer. Bovendien is hij te herkennen aan zijn enthousiasme, overtuigingskracht en doeltreffendheid.

Brian

Brian van Geest

NVM Kandidaat Register Makelaar Taxateur E: brian@malkenhorstmakelaars.nl T: 06-82231872

Brian is begonnen met een commerciele functie op kantoor, maar kwam er al snel achter dat zijn passie buiten ligt. Sinds 2023 is Brian mede-eigenaar van Malkenhorst Makelaars, waarmee het energieke geluid van het kantoor is bestendigd. Kenmerken van Brian zijn enthousiast, volhardend en sociaal.

Kaylee

Kaylee Wittenberg

Content creator en office assistent E: kaylee@malkenhorstmakelaars.nl T: 0174-628 628

Geen woorden, maar daden! Onze Rotterdamse trots. Haar focus binnen Malkenhorst Makelaars is gericht op de styling van onze panden, contentmarketing en de website. Kaylee is een doelgericht, gestructureerd en een tikkeltje ‘eigenwijs’ persoon, die altijd weet wat ze wilt.

Irene

Irene Bol

Office manager E: irene@malkenhorstmakelaars.nl T: 0174-628 628

Irene is sinds 2017 niet meer weg te denken uit de binnendienst. Deze topper zorgt ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes verloopt en de makelaars zo vaak mogelijk buiten de deur te vinden zijn. Irene is gastvrij, gedetailleerd en goudeerlijk! Ohja, en héél grappig!

Mendy

Mendy van Koppen

Boekhouding E: mendy@malkenhorstmakelaars.nl T: 0174-628 628

Betrouwbaar, actief en goed met cijfers!
Mendy doet (op afstand) de boekhouding van Malkenhorst Makelaars. Voor financiële vragen kunt u bij Mendy terecht. Haar punctualiteit en haviksoog houden ons scherp.
Als partner van Evert zit zij vast-goed!

Nikki

Nikki van Nobelen

Deeltijd diva E: info@malkenhorstmakelaars.nl T: 0174-628 628

Nikki doet 3 dagen in de week ervaring op bij het tofste makelaarskantoor in het Westland! Deze topper helpt bij diverse administratieve werkzaamheden en ondersteunt Kaylee bij de styling van onze panden. Zorgvuldig, kritisch en een beetje bijdehand is waaraan je Nikki kunt herkennen!

Klanten over Malkenhorst Makelaars

Lees alle beoordelingen
9,3 Verkoop
9,2 Aankoop