Tiendweg 24-26

NAALDWIJK

verhuurd

verhuurd

Geinteresseerd?

Omschrijving

Tiendweg 24-26:
Deze geschakelde kantoorruimte is circa 350 m2 groot en bevindt zich op de begane grond (ca. 175 m2) en op de eerste verdieping (ca. 175 m2).

Een toplocatie voor uw bedrijf, u bevindt zich in goed gezelschap, in dezelfde kantoorstrip is E&Y gevestigd. Kortom, een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf.
De bedrijfspanden zijn uitstekend te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer, tevens parkeerplaatsen aan de achterzijde van de locatie bij de entree.

Staat van oplevering;
De volgende voorzieningen zijn aanwezig:
- Kabelgoten;
- Centrale verwarming;
- Systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Eigen toiletgroep en pantry
- De unit heeft energielabel C.

Huurprijs:
Huurprijs € 125,- per m2 per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten:
Een bedrag van € 7,50 per m2, per jaar, exclusief BTW.
In de servicekosten is o.a. opgenomen;
- Verbruik gas, elektra, water
- Brandmeldinstallatie
- Bouwkundig onderhoud
- Terrein onderhoud
- Glasverzekering
- Zakelijke lasten
- Glazenwassen
- Vuilafvoer
- Schoonmaakkosten

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
Door de ligging langs de hoofdontsluitingsweg Burgemeester Elsenweg (N213) in het verlengde van de A20 is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar per auto. Het gebouw ligt in de directe nabijheid van de Bloemenveiling Flora Holland en heeft ook een goede verbinding met de A4 (Delft-Amsterdam). Daarnaast zijn er diverse busdiensten naar omliggende grote steden.

Aanvaarding:
In huidige staat in nader overleg. Flexibele huurtermijn is bespreekbaar.

Voorbehoud:
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Garantiestelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en BTW. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21.

Toestemming gemeente Westland:
Iedere onderneming dient vooraf schriftelijk toestemming te krijgen van de gemeente Westland, afdeling Bedrijvenloket, alvorens zich te mogen vestigen binnen het Westland.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Malkenhorst Makelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met
Malkenhorst Makelaars
Koningstraat 9
2671 JS Naaldwijk
T 0174 628 628
E info@malkenhorstmakelaars.nl
I www.malkenhorstmakelaars.nl
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Kantoorruimte

Oppervlakte
350 m²
In units vanaf
175 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark

Foto's

Locatie

Neem contact met ons op!