A1, bouwnummer 2

'S-GRAVENZANDE

verkocht

Ook succesvol verkopen?

Omschrijving

Woontoren A, begane grond, drie kamers.
Balkonligging: zuidoost.

Elke toren beschikt over twee appartementen op de begane grond.
Het betreft een 3-kamer appartement met ruim zonneterras.

Het betreft een algemene sfeerimpressie die van toepassing is op bouwnummer 1. De sfeerplattegrond wijkt derhalve af van andere bouwnummers.

Van de 64 appartementen kunnen er 33 appartementen met de KoopStart regeling aangekocht worden (koopsom dan vanaf € 250.000,- V.O.N.). Op de begane grond ruimere en onderscheidende appartementen, op de toplagen appartementen met uitzicht over Waelpolder. Je kiest uit twee- of drie kamerappartementen, van ca. 62 tot 77 vierkante meter woonoppervlakte.

Kopen met KoopStart
Met de regeling KoopStart kun je één van de 33 aangewezen appartementen kopen voor een lagere prijs dan de marktwaarde. Het verschil tussen de koopsom en de werkelijke marktwaarde van het appartement, geeft Waelzicht B.V. als een ‘korting’ aan jou als koper. Dit is een tijdelijke korting, die je bij doorverkoop aan Waelzicht B.V. moet betalen. Om dit te waarborgen wordt er een erfpachtrecht gevestigd op de woning.
Zie de specifieke bouwnummers of het bouwnummer van jouw voorkeur met de KoopStart regeling gekocht kan worden.


Parkeren
Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten en (deels) overdekte stallingsgarage op de begane grond. Deze parkeerplaats is bij de koopsom inbegrepen.
Er bestaat een mogelijkheid om een extra parkeerplaats bij te kopen. De koopsom van een tweede parkeerplaats bedraagt EUR 14.500,- vrij op naam wanneer deze bij de aankoop van het appartement direct wordt mee gekocht. Voor de extra bij te kopen parkeerplaatsen geldt zolang de voorraad strekt.
U kunt uw belangstelling voor een extra parkeerplaats kenbaar maken op het inschrijfformulier. Toewijzing zal geschieden op basis van beschikbaarheid en conform het registratiesysteem van woningzoekenden nieuwbouw van de gemeente Westland.

Maatvoering
Daar waar op de website woonoppervlakte genoemd wordt, betreft het de gebruiksoppervlakte van de woning, volgens de NEN 2580 meetinstructie.


Disclaimer
Alle tekeningen en afbeeldingen op deze website geven een impressie weer en dienen als illustratie. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en niet meer dan een uitnodiging tot inschrijving. Alle gegevens die worden gecommuniceerd zijn vrijblijvend. Voor de juistheid van deze informatie kan door Malkenhorst Makelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
De werkelijke kleuren van de gevels, het schilderwerk en dakbedekking kunnen hiervan enigszins afwijken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Open portiek
nee
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
lift
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Bergruimte oppervlakte
5 m²
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
op eigen terrein
Schuur/berging
inpandig

Plattegronden

Locatie

Neem contact met ons op!