Sand-Ambachtstraat 84

'S-Gravenzande

beschikbaar

€ 675.000,- k.k.

Geinteresseerd?

Omschrijving

Staande- en gelegen aan de Sand-Ambachtstraat 84 te ’s-Gravenzande bieden wij namens verkoper een royaal bedrijfspand (bestemming t/m categorie b1) met naastgelegen terrein aan, in het centrum van ’s-Gravenzande. Het pand is uitermate geschikt als bedrijfsruimte met mogelijkheden om klanten te ontvangen, als ambachtelijke werkruimte en/of opslagruimte. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot transformatie naar wonen.

In de huidige staat betreft het hier een bedrijfspand met overheaddeur, entresolvloeren en royale zolder. De gebruiksoppervlakte in huidige staat bedraagt 415 m2. Genoemde metrages zijn indicatief en derhalve niet gemeten conform een NEN2580 meting.

Het huidige bedrijfspand met een rijke historie is gelegen midden in het woon- winkelgebied van centrum ’s-Gravenzande. Het pand beschikt tevens over een buitenplaats voor parkeren en opslag. De bestemming van het (parkeer)terrein is 'Verkeer-verblijfsgebied’ en ligt op de hoek van Van Straalenstraat en Sand-Ambachtsstraat.

Dit gebouw en perceel heeft gezien de ruimte, de goede ontsluiting, parkeergelegenheid en de locatie, zeker de potentie voor verdere (her)ontwikkelingen! Mede door de ligging, omliggende panden en bestemmingen én de grote vraag naar woningen, heeft de gemeente Westland aangegeven transformatie van bedrijf naar meerdere woningen op deze locatie te zien als een positieve ontwikkeling.

In samenwerking met de architect heeft de eigenaar een initiatief ingediend aan de Initiatieventafel Westland. De ITW kent twee fases: de wenselijkheid- en de haalbaarheidsfase. Naar aanleiding van de reactie van gemeente Westland in de wenselijkheidsfase is het plan verder geoptimaliseerd. De architect heeft verschillende conceptontwerpen gemaakt om op deze locatie de bestemming te wijzigen van bedrijf naar wonen. Het bij de haalbaarheid ingediende conceptontwerp is indien gewenst op te vragen via ons kantoor. Hierin wordt het achterste deel van het pand gesloopt en worden een vijftal woningen gerealiseerd.

Bijzonderheden:

Kadastrale aanduiding ’s-Gravenzande, sectie I nr. 1926 + 4302
Volle eigendom
Bouwjaar ca. 1907, 1918 en 1957
24 zonnepanelen (2021)
Zowel als bedrijfspand of als (her)ontwikkeling over te nemen.
Per direct leverbaar
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 675.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1907

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
309 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
415 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Oppervlakte
339 m²

Plattegronden

Locatie

Downloads

Neem contact met ons op!