Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Dijckerhoek 9 (C4) in 'S-Gravenzande 2692 GZ

Dijckerhoek 9 (C4)

2692 GZ 's-Gravenzande
Koopprijs € 459.950,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

Samen bouwen aan beleving!

Over Dijckerhoek Projectontwikkeling:
Dijckerhoek Projectontwikkeling ontwikkelt utiliteitsbouw in het Westland. Kwaliteit, continuïteit en zekerheid staan daarbij voorop. Dijckerhoek ontwikkelt met name de specialties in de markt. In dat kader is er alle aandacht voor de uitstraling van de panden en het bedrijventerrein. Resultaat voor u als...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 364 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Samen bouwen aan beleving!

Over Dijckerhoek Projectontwikkeling:
Dijckerhoek Projectontwikkeling ontwikkelt utiliteitsbouw in het Westland. Kwaliteit, continuïteit en zekerheid staan daarbij voorop. Dijckerhoek ontwikkelt met name de specialties in de markt. In dat kader is er alle aandacht voor de uitstraling van de panden en het bedrijventerrein. Resultaat voor u als ondernemer? Een kwalitatief en waardevast bedrijfspand!

Project Dijckerhoek:
Bedrijventerrein Dijckerhoek wordt gesitueerd in het nieuwbouwproject Dijckerwaal in ’s-Gravenzande. In Dijckerwaal worden stijlvolle woningen ontwikkelt met tal van groenstroken en fietspaden. Naast particuliere woningen is een deel van het gebied onherroepelijk bestemd voor bedrijven. Bedrijventerrein Dijckerhoek heeft een uitstekende geografische ligging en is ruim van opzet met een stijlvol en kleurrijk binnenterrein. Parkeren kan voor de deur!

Situatie:
In 2018 worden circa 50 units ontwikkelt, variërend van circa 30 m2 – 450 m2. De panden zijn ontworpen door Wubben.Chan, een architectenbureau dat kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel heeft staan. De units zijn stijlvol van opzet, een moderne (duurzame) insteek voor een maximale (klant)beleving. Alle units zijn overzichtelijk, compact en worden casco opgeleverd tegen marktconforme prijzen.

Op dit moment nog beschikbaar:
Business Unit Type C4:

Verkoopprijs € 459.950,- exclusief BTW v.o.n.
Oppervlakte: ca. 364 m2, waarvan 185 m2 op de begane grond en 178,5 m2 op de verdieping.

Unieke units voor de ondernemer die gezien wil worden. Luxe uitstraling op een zichtlocatie in het hart van het Westland. De units worden casco opgeleverd en kunnen naar eigen smaak ingericht worden. Indien gewenst kunnen extra opties tijdens de bouw door ons worden meegenomen voor een turn-key oplevering.
- Bedrijfshal van 185m2 op begane grond
- Mogelijkheid tot kantoor op 1e verdieping
- Roldeur + aparte entreedeur
- Roldeur 3200x4000 (BxH)
- Meterkast
- Buitenlamp
- 8 eigen parkeerplaatsen voor de deur
- Voorbereiding voor toiletgroep
- Moderne Kalzip voorgevel

Dak type C:
Het dak wordt vervaardigd volgens opgave constructeur met een Rc=6,0m2/Kw Hierop wordt een dakbedekking aangebracht. De hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in PVC. Aantal en afmetingen van de hemelwaterafvoeren volgens af te voeren dakoppervlak. Tevens worden er voldoende overstorten aangebracht om in geval van overmacht de afvoer van het water te garanderen. Het dak wordt geleverd met 10 jaar schriftelijke garantie.

De in de impressies getoonde lichtkoepels zijn niet standaard opgenomen maar optioneel leverbaar. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via Malkenhorst Makelaars.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 459.950,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 364 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 185 m² Oppervlakte kantoorruimte 179 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
185 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
179 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Dijckerhoek 9 (C4), 2692 GZ 'S-Gravenzande

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.