Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Dijckerhoek 18 in 'S-Gravenzande 2692 GZ

Dijckerhoek 18

2692 GZ 's-Gravenzande
Huurprijs € 475,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Project Dijckerhoek:
Het splinternieuwe bedrijventerrein Dijckerhoek wordt in 2019 opgeleverd. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende geografische ligging tussen Naaldwijk en ’s-Gravenzande nabij nieuwbouwwijk Dijckerwaal en is ruim van opzet met een stijlvol en kleurrijk binnenterrein. Parkeren kan voor de deur!


Te Huur Dijckerhoek 18 (type A10):
Een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 48 m²
Lees meer

Omschrijving

Project Dijckerhoek:
Het splinternieuwe bedrijventerrein Dijckerhoek wordt in 2019 opgeleverd. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende geografische ligging tussen Naaldwijk en ’s-Gravenzande nabij nieuwbouwwijk Dijckerwaal en is ruim van opzet met een stijlvol en kleurrijk binnenterrein. Parkeren kan voor de deur!


Te Huur Dijckerhoek 18 (type A10):
Een bedrijfsunit op de begane grond van ca. 48 m2 op de begane grond en is in overleg met de eigenaar en op eigen kosten geheel naar eigen wens af te werken en in te richten. De unit wordt casco opgeleverd.
De units zijn uitstekend geschikt voor de kleine ondernemer.
Het pand is ontworpen door architect Wubben Chan, een architectenbureau dat kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel heeft staan. De unit is stijlvol van opzet, een moderne (duurzame) insteek voor een maximale (klant)beleving.


Kenmerken:
- Compacte bedrijfsruimte;
- Hoogte ca. 4 meter;
- Overheaddeur + aparte entreedeur;
- Overheaddeur (3200x3300 (BxH);
- Water + Elektra aansluiting (1x16A);
- Kanaal voor mechanische ventilatie aanwezig;
- Ledlamp met schakelaar;
- WCD 230 Volt;
- Keukenblok aanwezig met spoelbak (ca. 1.20 m breed)
- Toilet aanwezig;
- Oplevering in overleg.

Huurprijs: € 475,- per maand excl. BTW, excl. water en elektra
Bouwjaar: 2019
Oppervlakte totaal: ca. 48 m2
Oplevering: in overleg, naar verwachting oplevering juli 2019


Voorbehoud
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.


Voorschot servicekosten
In nader overleg met de verhuurder vast te stellen. Een en ander is mede afhankelijk van de wensen van de huurder.


BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.


Huurprijsherziening
De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.


Huurtermijn
In overleg te bepalen.


Bankgarantie
Ter grootte van drie maanden huur plus servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.


Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21.


Voorbehoud
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.


Toestemming gemeente Westland
Iedere onderneming dient vooraf schriftelijk toestemming te krijgen van de gemeente Westland, afdeling Bedrijvenloket, alvorens zich te mogen vestigen binnen het Westland.


Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Malkenhorst Makelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Malkenhorst Makelaars
Koningstraat 9
2671 JS Naaldwijk
T 0174 628 628
E info@malkenhorstmakelaars.nl
I www.malkenhorstmakelaars.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 475,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 48 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
48 m²
Route van naar Dijckerhoek 18, 2692 GZ 'S-Gravenzande
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.